Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Copos: „Nu sint de acord sa jucam la Craiova”

Patronul giulestenilor, George Copos, a reactionat dur la adresa Ligii Profesioniste de Fotbal, care a decis luni ca partida dintre Rapid si Poli Timisoara sa se dispute la Craiova si nu la Brasov, asa cum rapidistii si-au dorit.

„în legătură cu soluţia Ligii Profesioniste de Fotbal ca meciul Rapid – Poli Timişoara să se joace la Craiova, declar că este un abuz grosolan, inimaginabil. Regulamentul prevede că, în cazul suspendării terenului, echipa gazdă va trebui să joace pe un stadion aflat la cel puţin 150 km distanţă şi care să fie omologat pentru meciuri din Liga I, iar echipa vizitatoare să nu fie obligată la o deplasare mai lungă decât cea iniţială. Toate condiţiile de mai sus sunt îndeplinite de stadionul din Braşov. Cu toate acestea, Liga vrea să ne vadă la Craiova.

Respect echipa timişoreană, precum şi pe suporterii craioveni, apreciez calitatea stadionului „Ion Oblemenco”, dar asta nu mă împiedică să consider că soluţia LPF este profund nedreaptă.

în calitatea mea de investitor la clubul Rapid, solicit demisia imediată a lui Mircea Cezar Ionescu din funcţia de director al Departamentului Competiţii, iar această solicitare o voi face şi în scris. De asemenea, m-am adresat UEFA, care a confirmat că opţiunea noastră pentru Braşov este perfect regulamentară.

în caz că Liga va menţine decizia ca Rapidul să joace pe stadionul din Craiova, declar că noi nu vom deplasa echipa acolo. Liga n-are decât să trimită ea o echipă, cu finul Gheorghe Chivorchian în poartă, naşul Dumitru Dragomir mijlocaş coordonator şi cu subordonatul lui, Mircea C. Ionescu, centru atacant. Ar fi un ax central de mare greutate! Să auzim numai de bine!”, se arată în comunicatul remis, luni, presei de George Copos.

Citeste mai multe!