Copos: “Marius Constantin e spartan, nu amaratii de la Dinamo”

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat, vineri, la finalul meciului cu Ceahlaul, castigat de echipa sa cu 4-1, ca Marius Constanin este un adevarat luptator, comparandu-l pe acesta cu celebrii spartani, el demonstrand atasament fata de giulesteni prin determinare si daruire. “Marius Constantin e adevaratul spartan, nu amaratii astia de la Dinamo. L-ati vazut cu cata determinare si daruire joaca fiecare meci”. De asemenea, finantatorul rapidist a adaugat ca va face tot posibilul pentru a-l aduce in Giulesti pe Daniel Niculae: “Am discutat cu Niculae, e un jucator extraordinar si voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a-l readuce la Rapid. Voi face tot posibilul sa-l pastram si pe Zicu, sper sa ramana, imi doresc asta foarte mult, il iubesc pe el si pe familia lui”.

Partida Rapid-Ceahlaul, contand pentru etapa a 33-a a Ligii I, s-a disputat vineri si s-a incheiat cu victoria gazdelor, scor 4-1. in urma acestei infrangeri, Ceahlaul a retrogradat si matematic in Liga a II-a.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...