Conor McGregor revine. Cu cine va lupta în octagon?

Conor McGregor va lupta din nou în octagon, împotriva lui Michael Chandler, a anunţat Ultimate Fighting Championship (UFC).

Preşedintele organizaţiei de arte marţiale mixte, Dana White, a anunţat că cei doi luptători vor fi prezenţi în cel de-al 31-lea sezon al reality show-ului The Ultimate Fighter. Și că se vor înfrunta la finalul acestuia.

Irlandezul McGregor (22 de victorii, din care 19 prin KO, şi 6 înfrângeri) nu a mai luptat în UFC din 10 iulie 2021. El a fost învins pentru a doua oară consecutiv de Dustin Poirier. Fiind nevoit să-i cedeze victoria din cauza unei fracturi la picior.

Ultimul succes al irlandezului datează din ianuarie 2020, împotriva lui Donald Cerrone.

Chandler (23-8, 11 KO) a fost şi el în faţa lui Poirier, prin supunere, în noiembrie. La fel ca McGregor, americanul de 36 de ani a pierdut trei din ultimele patru lupte.

The Ultimate Fighter este difuzat pe ESPN începând din 30 mai şi se încheie pe 15 august. Data şi locul luptei dintre McGregor şi Chandler nu au fost dezvăluite.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...