Te asteptam si pe retelel sociale

Cupa Romaniei

Condescu: „Prefer Rapidul in semifinale”

Presedintele Marin Condescu a declarat ca si-ar dori ca Pandurii Tirgu Jiu sa intilneasca pe Rapid in semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana, daca giulestenii se vor califica in penultimul act al competitiei, in dauna celor de la FC Arges.

„Noroc bun! Este pentru prima data cind Pandurii ajunge intr-o faza atit de avansata a Cupei Romaniei. A fost un meci greu. Am avut mai mult noroc. Cel mai bine ar fi sa jucam cu Rapidul in semifinale”, a spus Condescu, dupa meciul Pandurii Tirgu Jiu – FC National, scor 3-2, dupa prelungiri.

Condescu a subliniat ca jucatorii sai nu vor fi premiati pentru calificarea in semifinale, ci doar in cazul in care vor accede in ultimul act al competitiei. „Nu le dam prime pentru acest meci, ci pentru obiectiv, care este calificarea in finala Cupei: 5.000 de euro de persoana. Daca iau Cupa, vor primi suta de mii de euro pe care o da Timisoreana”, a explicat Condescu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: