Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

CM de Handbal / 8 echipe, deja calificate

Dupa cea de-a 2-a etapa din runda preliminara a turneului final al Campionatului Mondial de Handbal masculin din Germania, 8 echipe si-au asigurat deja prezenta in faza a 2-a a competitiei. Astfel Slovenia, Tunisia (grupa A), Polonia, Germania (grupa C), Spania, Cehia (grupa D), Ungaria (grupa E) si Croatia (F) au obtinut cate doua victorii, si nu mai pot pierde calificarea.

Etapa a 2-a a furnizat mai multe surprize. Ucraina a castigat cu 39-29 meciul cu Islanda si pentru moment nordicii nu sunt calificati fiind nevoiti sa continue cursa in grupa B. Rusia va avea si ea de asteptat din cauza Croatiei care si-a asigurat biletele pentru faza urmatoare dupa victoria in fata coreenilor. Egiptul este eliminata deja dupa doua infrangeri.

Dupa victoria la limita impotriva Danemarcei, Ungaria a invins si Norvegia si cele doua selectionate nordice vor trebui sa se lupte intre ele pentru cel de-al doilea loc calificant in faza principala, in timp ce una din cele doua puteri va juca doar in turneul pentru locurile 13-24.

In grupa C tara gazda, Germania, a trecut de Argentina (32-20) in fata unei asistente de 11.000 de oameni. Germania si Polonia, ambele calificate se vor intalni in ultimul meci pentru stabilirea castigatoarei grupei, in timp ce Brazilia si Argentina vor juca in turneul pentru locurile 13-24.

Tunisia si Slovenia nu au avut nici o problema cu Groelanda si Kuwait-ul in grupa A, cele doua tari acumuland cate doua victorii pana in prezent si urmand sa se intalneasca in meciul care va decide castigatoarea grupei.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: