Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Claudiu Ionescu: ”Steaua castiga titlul 5 ani de acum incolo”

Mijlocaşul Claudiu Ionescu, venit de la Gloria Buzău în această vară, consideră că are valoare de Steaua Bucureşti, după cum afirmă în cantonamentul din Austria, citat de site-ul oficial al grupării din Ghencea.

”Este foarte bine la Steaua, cu toate că e mai greu ca la Gloria. Este vorba de un club mare, unde trebuie să te pregăteşti foarte bine şi să dai mereu 100%. Nu cred că voi fi împrumutat înapoi la Gloria Buzău. Eu consider că am valoare de Steaua. Avem conducători şi antrenori care să decidă dacă va fi cazul să fiu împrumutat la Buzău sau la orice altă echipă”, a spus Ionescu.

Legat de posibilele plecări de la Steaua, Ionescu e de părere că Dorin Goian, Nicolae Dică şi Mirel Rădoi şi-au făcut datoria faţă de club şi, dacă vor pleca, o vor merge la mai bine.

”Noi, cei care am fost aduşi în această vară suntem tot fotbalişti şi sperăm să îi înlocuim cât mai bine pe cei care vor pleca. Dacă suntem la Steaua, înseamnă că avem valoare. Eu cred că bucuria celor de la Dinamo şi Rapid este doar pentru presă, fiindcă Steaua rămâne la fel de puternică şi dacă pleacă internaţionalii. Cred că vom pune mari probleme în campionat”, a mai spus Ionescu.

În privinţa viitorului campionat şi a luptei pentru titlu, Ionescu crede că ”Steaua se va lupta cu aceleaşi contracanditate de până acum, Rapid, Dinamo, Poli Timişoara şi CFR Cluj. A fost o surpriză faptul că CFR a câştigat titlul, deşi lupta a fost foarte strânsă până la finalul sezonului. Eu cred că nu se va mai repeta istoria şi în campionatul viitor, deoarece Steaua o să câştige titlul încă cinci ani de acum încolo”.

Citeste mai multe!