Cine sunt câștigătorii Indian Wells

Roger Federer l-a învins pe Stan Wawrinka și s-a impus la Indian Wells, al 90-lea turneu câștigat în carieră. Federer a câștigat al doilea turneu din acest an, după cel de la Australian Open, după ce s-a impus în două seturi, 6-4, 7-5, în fața conaționalului său, Stanislas Wawrinka. El a ajuns la 15 victorii din tot atâtea meciuri pe hard, în fața lui ”Stan The Man”. Aceasta a fost a cincea oară când și-a adjudecat trofeul.

”A fost o poveste incredibilă și în această săptămână. Acesta este unul dintre turneele mele preferate. Vreau să îl felicit pe Stan. Continuă așa! Dacă vei continua așa, vei câștiga multe turnee în acest an. De-abia aștept să mă întorc aici la anul aici și să ne simțim din nou bine împreună”, a spus Federer, la festivitatea de premiere.

Victoria de la Indian Wells i-a adus lui Roger al 90-lea trofeu al carierei, dar și al 25-lea turneu Masters. La 35 de ani, Federer devine cel mai în vârstă jucător care câștigă un turneu Masters de la Andre Agassi, care s-a impus în 2004, la Cincinnati, la 34 de ani.
ve

 

Elena Vesnina este noua campioană de la Indian Wells, ea câştigând cel mai important trofeu din carieră după ce a învins-o în finală pe conaţionala sa, Svetlana Kuznetsova, cu 6-7, 7-5, 6-4. Vesnina a câștigat cecul de 1.175.000 de dolari după trei ore de joc şi şi-a trecut în ierarhia mondială cea mai bună clasare din carieră.

Stiri recente

Grupul Rapidistilor Aristocrati, super bilet câștigător în Super Social!

Grupul Rapidistilor Aristocrati are un super bilet câștigător în în SuperSocial Superbet Hai și tu în SuperSocial, inspiră-te din cele...