Cine este compania care are investitii in SUA si sprijina Universitatea Romano-Americana?

Alexandrion Group a încheiat un acord cu statul New York, pentru deschiderea primei distilerii în SUA, investiţie totală de 100 milioane dolari.

Suntem încântaţi să colaborăm cu autorităţile locale într-un proiect atât de amplu care va introduce Grupul Alexandrion pe piaţa americană. Avem oportunitatea de a ne folosi expertiza pentru a dezvolta noi produse adaptate consumatorilor din SUA“, a declarat Nawaf Salameh, preşedinte Alexandrion Group.

Pe de altă parte, Alexandrion Grup dar și Fundația Alexandrion sprijină educația din România și sportul, oferind Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Romano-Americane din București, prin parteneriatul cu Asociația Succes în Educație și Sport, mai multe mingi de fotbal, rugby, handbal dar și volei. Acestea vor fi folosite de studenți în timpul orelor practice de curs.

Sanda Toma cea care a obținut medalia de aur în proba de schif simplu feminin la Olimpiada de la Moscova din 1980, este în prezent decan  al Facultății de Educație Fizică și Sport și multumește Alexandrion Grup pentru sprijinul acordat și interesul acordat susținerii sportului românesc.

 

Panait Mihai Vlad si Sanda Toma
Panait Mihai Vlad (Presedinte Asociatia Succes in Educatie si Sport) si Sanda Toma (Decan Facultatea de Educatie Fizica si Sport)

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...