Cine e SuperJucătorul care a câștigat ca premiu un BMW din partea Superbet

Campania Superbet din timpul Euro 2020 a acordat 22 de mașini BMW premiu, pentru pariorii care au jucat în agenții și online pe site și aplicație și aveau cardul Superbet activ (deci erau membrii în SuperClub pe club.superbet.ro).

“Fiecare leu jucat în timpul Europeanului din vara trecută era nu doar parte din miza plasată ci și o intrare suplimentară la extragerea zilnică, la care se acorda pe post de mare premiu, câte un BMW. O campanie fără adversar! Cea mai generoasă din piață, cea care a bucurat cei mai mulți jucători și a implicat cei mai mulți pasionați de pariuri sportive, loto și virtuale.

Pariem că deja știi că odată activat contul pe club.superbet.ro, el înregistrează toate biletele plasate de tine online. Cele plasate în agenție trebuie scanate pe club.superbet.ro, dar operațiunea e foarte simplă și durează superpuțin”, se precizează pe superbet.ro.

Florin Șovar e unul dintre cei 22 de câștigători din campania SuperClub de European. Mașina premiu a intrat în posesia lui, cu o întârziere, pe care Florin a înțeles-o: Știu că sunt de peste un an probleme la toți producătorii care fac mașini de calitate. Mai știu că sunteți de cuvânt și atâta vreme cât plătiți cele mai mari câștiguri și cele mai mari jackpoturi, nu se pune problema să nu plătiți și premiile. Felicitări pentru tot ce faceți și să vedem cu ce veniți la Mondial!

Florin și-a ridicat supermașina din fața Superbet Premium Store. Așadar, un 13 cu noroc în calendar și-n suflet pentru Florin, care e proprietarul unui SuperBMW X2 nou-nouț!

Nouă promoție SuperClub

“Dar nu e nevoie să aștepți Mondialul să poți câștiga premii noi în calitate de membru în SuperClub. Deci, fii pregătit și dă pontul și prietenilor: luați-vă din agenția Superbet cea mai apropiată cardul Superbet și activați-vă contul SuperClub, pe club.superbet.ro

Cu fiecare leu jucat veți putea fi superpremiați. În plus, veți primi bani instant înapoi din ce jucați (cashback-ul e de 5% din ce jucați la terminalele din agenție!). În plus, tu și prietenii tăi veți avea alte beneficii exclusive pe care vă invităm să le descoperiți. Iar noua campanie cu premii va fi anunțată în câteva zile!”.

Vezi cine sunt toți cei 22 de câștigători ai mașinilor-premiu din campania SuperClub de European

 

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...