Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

Cine a cucerit trofeul Superbet Chess Classic 2022

Francezul Maxime Vachier-Lagrave a câștigat etapa de la București a turneului internațional Grand Chess Tour 2022 (GCT), în urma ultimei runde ce s-a finalizat după trei play-off-uri.
După 9 runde în care cei mai buni șahiști ai lumii s-au luptat pentru trofeul Superbet Chess Classic, marele maestru francez, Maxim Vachier-Lagrave, s-a clasat pe prima poziție a clasamentului. Maxime Vachier-Lagrave, care a ocupat primul loc în clasamentul final, cu 5,5 puncte, a fost recompensat pentru victoria finală cu marele trofeu și cu un cec de 77.667 dolari.
Locurile doi și trei le-au aparținut americanilor Wesley So și Levon Aronian, aceștia fiind recompensați cu câte un cec în valoare de $67.000.
Surpriza evenimentului a venit din partea conaționalului nostru, Bogdan Deac. Cel mai bun șahist al României a ocupat poziția a 4-a în clasamentul competiției, câștigând un cec în valoare de $26.000.
Clasamentul la finalul competiției de șah a fost următorul:
  • Locul 1: Maxime Vachier-Lagrave – 5,5 p
  • Locul 2: Wesley So 5 p; Levon Aronian 5 p
  • Locul 4: Bogdan Deac 4,5 p; Fabiano Caruana 4,5 p; Leinier Dominguez 4,5 p
  • Locul 7: Alireza Firouzja 4 p; Ian Nepomniachtchi 4 p
  • Locul 9: Shakhriyar Mamedyarov 3,5 p; Richard Rapport 3,5 p

Trofeul competiției Superbet Chess Classic Romania 2022 este o statuetă creată de artistul Aurelian Aldescu, în 2019, special pentru etapa Grand Chess Tour din România. Statueta simbolizează o sinteză între Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuși – elementul românesc – și un Rege – piesa principală din șah.

Adrian Mutu a făcut prima mutare în meciul lui Bogdan Deac cu maestrul Wesley So. Partida s-a finalizat la egalitate după o luptă strânsă în care ambii jucători și-au pus adversarul în dificultate.

SuperAmbasadorul Florin Răducioiu a făcut prima mutare în partida șahistului român cu Leinier Dominguez.

Ce premii s-au dat la Superbet Chess Classic

Totalul premiilor pentru etapa de la București se ridică la 350.000 de dolari. Repartiția premiilor în bani este următoarea: Iocul I – 77.667 dolari; locurile II – câte 67.667 dolari fiecare; locurile IV – câte 26.333 dolari fiecare; locurile VII – câte 17.250 dolari fiecare; locurile IX – câte 11.750 dolari fiecare.

(Foto – Facebook Superbet)

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: