Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Chivu este dorit de Juventus

Fosta campioană a Italiei, Juventus Torino, pregăteşte o revenire în forţă din vară în Serie A cu o listă impresionantă de achiziţii pe care se află şi fundaşul român Cristian Chivu, actualmente la AS Roma.

Abia încheiată perioada de transferări din iarnă şi deja cele mai puternice echipe, printre care FC Barcelona, AC Milan, Internazionale Milano sau Juventus Torino, pregătesc loviturile verii lui 2007.

Dacă Barcelona încă speră să-l aducă pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United, AC Milan visează la Ronaldinho iar Internazionale Milano este aproape de a-l aduce pe Antonio Cassano şi pregăteşte terenul pentru Lionel Messi, Juventus Torino a oferit deja 8 milioane de euro pentru argentinianul Gabriel Heinze, de la Manchester United, dar principalele obiective rămân căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu, şi căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard.

Curtat cu insistenţă de FC Barcelona şi Real Madrid, Chivu este aproape de a-şi prelungi contractul cu AS Roma însă din vară orice este posibil în cazul unei oferte avantajoase atât pentru jucător cât şi pentru club, românul fiind cotat la peste 21 de milioane de euro, suma cu care a fost adus în 2003 de la Ajax Amsterdam.

Cristian Chivu este un fundaş central român de 26 de ani care a început fotbalul profesionist la 16 ani la CSM Reşiţa şi a mai evoluat pentru Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam şi AS Roma, marcând 24 de goluri în 237 de jocuri pentru echipele de club pe la care a trecut şi trei goluri în 48 de selecţii la naţionala României.

Amos News 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: