CFR CLUJ – STEAUA 1-1/ Egal de Liga Campionilor in Gruia

CFR Cluj si Steaua au remizat, scor 1-1, in cel mai important meci al campionatului. Cele doua echipe participante in Liga Campionilor au prestat un fotbal demn de pretentiile europene pe care le au.

Steaua a dechis scorul repede, cu putin noroc, prin Dayro Moreno. In minutul 9, Petre Marin a centrat de pe partea stanga, inaltul Arthuro a retrimis in fata portii, de unde columbianul Moreno a impins mingea pe langa portarul Stancioiu pentru 1-0.

Loviti in orgoliu, ardelenii au fortat egalarea, iar in minutul 25 Muresan a luat pe cont propriu o actiune de atac si a sutat puternic de la distanta, direct in bara portii aparate de Zapata.

Clujenii au reusit egalarea in minutul 37. Dubarbier si-a facut o minge la limita careului si a sutat fara sperante pentru Zapata, ajutat si de usoara deviere a lui Ghionea.

Scenariul a fost asemanator si in repriza a doua, cu ardelenii la carma partidei, iar Steaua a incercat sa dea lovitura pe contraatac. Meciul s-a echilibrat spre final, cand Toja, care a avut o evolutie slaba, a fost inlocuit de Thiago.

CFR Cluj: Stancioiu – Tony, Cadu, Galiassi, Pereira – Dani, G. Muresan – Culio, Didi (Trica 59), Dubarbier – Y. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta.

Steaua: Zapata – Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin – Toja (Thiago 71), Lovin – Semedo (Szekely 57), D. Moreno (B. Stancu 86), Nicolita – Arthuro. Antrenor: Marius Lacatus.

Cartonase galbene: Ogararu 23, Semedo 27, Arthuro 73.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...