Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Cele mai populare 5 aplicații sportive disponibile pe IOS și Android în 2022

Sportul este una dintre sursele importante de divertisment pentru milioane de oameni de pe tot globul. Majoritatea pasionaților de sport doresc să urmărească competiția sportivă preferată din confortul de acasă.

De asemenea, oamenii caută informații, știri și rezultate despre meciurile favorite. Cu toate acestea, din cauza programului încărcat, ei nu pot urmări cele mai importante știri sportive.

Din fericire, multe aplicații sportive au fost lansate în ultimul deceniu. Diferiți fani ai sportului rămân la curent cu meciurile, detaliile jucătorilor, scoruri etc., cu ajutorul acestor aplicații.

Mai mult, pasiunea pentru sport crește în fiecare an în rândul milioanelor de oameni de pe tot globul.

Potrivit Statista, veniturile totale din segmentul de aplicații sportive se ridică la aproximativ 3,96 miliarde USD în 2022. În plus, veniturile sunt anticipate să crească anual cu 7,16% între 2022-2026 și să ajungă la 5,22 miliarde USD în 2026.

Cu toate că majoritatea aplicațiilor pot fi folosite în regim GRATUIT, aplicațiile sportive reușesc să generze venituri prin serviciile conexe, cum ar fi secțiunea de pariuri sportive sau prin difuzarea de știri premium. Unele dintre ele au inclus și categoria de gambling unde puteți găsi cazinouri online 2022 și chiar puteți beneficia de rotiri gratuite fara depunere. Mai jos aveți 5 dintre cele mai populare aplicații sportive la nivel global.

FOX Sports

Aplicația Fox Sports este deținută de Fox Corporation, o cunoscută companie americană de mass-media. Compania a actualizat recent aplicația Fox sport, ținând cont de pretențiilor fanilor și iubitorilor de competiții sportive. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS. Aplicația pune la dispoziția utilizatorilor informații din lumea sportului, știri și rezultate în timp real.

YAHOO Sports

Yahoo Sports este o altă aplicație gratuită de sport pentru utilizatorii de Android și iOS. Aplicația vă folosește geolocația pentru a oferi cele mai interesante și personalizate știri sportive. Puteți urmări meciurile NBA și NFL în direct pe smartphone sau tabletă.

FlashScore

FlashScore este una dintre cele mai bune aplicații de scor live, având o acoperire masivă a peste 38 de sporturi și peste 6000 de competiții din întreaga lume. Pe lângă scor, puteți verifica și statisticile și clasamentele diferitelor sporturi precum fotbal, baschet, tenis etc. Este o aplicație utilă pentru pasionații de pariuri sportive.

Forza Fotbal

Forza Fotbal este o altă aplicație de sport populară, folosită de peste 5 milioane de fani ai fotbalului din întreaga lume. Scopul final al aplicației Forza este de a oferi actualizări despre fiecare ligă de fotbal din lume.

În prezent, aplicația se reîmprospătează la fiecare 10 secunde și oferă o acoperire detaliată a peste 420 de ligi de fotbal care rulează în întreaga lume.

ESPN

ESPN este una dintre cele mai vechi rețele de televiziune prin cablu pentru sport, extrem de populară în rândul fanilor și pasionaților de sport. Având în vedere cererea în creștere pentru streaming, ESPN a făcut o schimbare în lumea streamingului mobil. În prezent, este una dintre cele mai bune aplicații sportive pentru utilizatorii de iPhone din SUA, conform SimilarWeb.

Aplicația vă ține la curent cu scoruri constante, videoclipuri sportive și alt conținut disponibil pentru diverse sporturi. Puteți personaliza aplicația în funcție de nevoile voastre și puteți obține actualizări despre sportul și echipele preferate.

În concluzie, fanii și iubitorii sportului pot avea la un click distanță informații despre orice sport existent pe planetă, doar instalând aplicația potrivită și preferată.

 

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: