Cele 5 motive pentru care pariorii de top din țară joacă online

Este bine-cunoscut faptul că anumiți pariori nu joacă online pentru că nu vor să învețe lucruri noi. Practic, s-au obișnuit într-un fel și se încăpățânează să rămână la acea variantă la nesfârșit. Problema este însă că de multe ori, asta îi oprește în a progresa și în a-și mări șansele de a deveni pariori iscusiți.

Alți pariori nu vor să joace online pentru că sunt speriați să-și dea datele bancare online, neștiind că agențiile de pariuri online investesc sute de milioane de euro anual pentru a menține cel mai înalt standard de securitate. Totodată, specialiștii din cadrul echipei VerificareBiletPariuri.ro au punctat faptul că în zilele noastre există mai multe case de pariuri sportive online la care se poate paria pe internet fără să fie nevoie de a deține cont sau card bancar, efectuând depuneri fie în sucursale, fie prin intermediul unor instituții de plată.

Există și o altă categorie de pariori reticenți, iar din aceasta fac parte cei care nu sunt la curent cu legislația și nu știu că impozitarea la pariuri online se face la sursă începând din vara anului 2018. Cu alte cuvinte, cei care pariază online și retrag bani nu mai trebuie să meargă la ANAF pentru a depune declarația de venit, pentru că fondurile sunt reținute automat de către operator (în momentul efectuării retragerii) și virate către bugetul de stat.

Să menționăm și un ultim aspect invocat de anumite voci: verificarea conturilor la pariuri online în termen de 30 de zile de la deschidere este o procedură obligatorie impusă de ONJN, ce are ca scop prevenirea jocului în rândul minorilor, spălarea de bani etc. Această procedură este extrem de rapidă, la fel ca și verificarea biletelor jucate. Practic, nimeni nu ar trebui să aibă nimic de obiectat din acest punct de vedere.

Acum, după ce am vorbit despre motivele invocate de anumiți pariori care au rămas încă reticenți, să enumerăm și cele 5 motive pentru care pariorii de top din România au ales să joace online:

Cote mari

Dacă îți faci cont la o singură casă de pariuri online nu te vei putea bucura de avantajele pe care le are de oferit piața de pariuri online. De aceea, specialiștii le recomandă tuturor să-și deschidă conturi la mai multe agenții de top pentru a putea paria acolo unde se găsesc cele mai mari cote și pentru a putea profita și de ofertele promoționale avantajoase oferite de către case.

Ofertă bogată

Casele de pariuri online dispun de un număr mare de sporturi, competiții și tipuri de pariuri. Luate individual, câteva dintre ele stau extrem de bine la acest capitol, însă dacă luăm în calcul faptul că pariorul poate să se înregistreze la mai multe agenții simultan, posibilitățile de joc devin aproape infinite din acest punct de vedere.

Multe dintre strategiile pentru pariuri sportive se pot aplica doar online

Atât strategiile extrem de populare la pariuri sportive, cât și cele mai de nișă, pot fi aplicate în mediul online. Multe dintre aceste metode au fost concepute pentru pariuri online și nici nu ar putea fi aplicate într-un alt mod. La pariuri online, pe lângă cotele sporite și ofertele adiționale, există condiții care facilitează jocul pariorilor iscusiți, neexistând nici o taxă la plasarea biletelor.

Pariuri live

Pariurile pe meciuri aflate în desfășurare pot fi jucate la un nivel comod și competitiv numai la pariuri online, pentru că știm bine, viteza de procesare a pariului face diferența. Practic, câteva secunde de întârziere pot duce la închiderea pariului, lucru care nu și-l poate asuma un parior care are așteptări de la acest hobby. Pe lângă asta, la pariuri online există zeci sau chiar sute de tipuri de pariuri oferite pentru anumite meciuri live, precum și transmisiuni live ale anumitor partide.

Cash Out

Numai la pariuri online jucătorii au posibilitatea de a-și închide biletele înainte de termen, fie pentru a încasa o parte din profitul total probabil, fie în încercarea de a diminua pierderile estimate. Practic, fără să mai riști bani în plus, chiar dacă ai în joc ultimii bani, la pariuri online ai ocazia de închide biletele prin apăsarea unui singur buton. Bineînțeles, există anumite reguli impuse de fiecare operator în parte cu privire la această facilitate, însă este de datoria pariorului să se informeze pentru a nu fi luat prin surprindere.

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...