Ceahlăul a învins Oţelul după o primă repriză nebună

în ultimul meci din etapa a 21-a a Ligii I la fotbal, Ceahlăul s-a impus cu 4-3 în faţa Oţelului Galaţi după ce la pauză era deja 4-2 pentru gazde.

După ce în primele opt partide din această rundă s-au înscris doar şapte goluri, Ceahlăul şi Oţelul au salvat impresia şi au reuşit şi el şapte goluri în meciul direct.

în minutul 3, gălăţenii au deschis scorul prin Labukas, care a înscris cu o superbă lovitură de cap din apropiere, gazdele au egalat aproape instantaneu prin Murgan cu o torpilă de la circa 30 de metri, însă Oţelul a revenit în avantaj în minutul 12 după autogolul lui Nohai.

în ultimele 10 minute ale primei reprize gazdela au reuşit să înscrie trei goluri şi au decis practic soarta jocului. Ruşmir a punctat cu o lovitură de cap după un corner pentru 2-2, Vrăjitoarea a înscris şi el cu capul pentru 3-2 iar Mircea Ilie a transformat un penalty pentru 4-2.

în partea a doua lucrurile s-au mai liniştit, Ceahlăul şi-a conservat avantajul iar Oţelul nu a mai reuşit decât să reducă din diferenţă prin Kim Gil sik care a punctat pentru 4-3 în minutul 71 cu un şut puternic la colţul scurt.

Rezultate Liga I, etapa 21

Jiul Petroşani – Gloria Bistriţa 0-1, Unirea Urziceni – Farul Constanţa 0-1, FC Naţional – CFR Cluj 0-1, UTA Arad – FC Argeş 0-0, Universitatea Craiova – Rapid Bucureşti 0-0, Pandurii Târgu Jiu – Politehnica Iaşi 1-0, FC Vaslui – Steaua Bucureşti 1-0, Politehnica Timişoara – Dinamo Bucureşti 1-1, Oţelul Galaţi – Ceahlăul Piatra Neamţ 4-3.

în clasament, după 21 de etape, Dinamo are 56 de puncte, cu 16 mai mult decât Steaua, Rapid şi CFR Cluj. FC Naţional, Jiul Petroşani şi FC Argeş par în acest moment fără speranţe, în timp ce Ceahlăul s-ar putea salva în dauna unor echipe precum Unirea Urziceni, Politehnica Iaşi sau Farul Constanţa.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...