Cea mai bună jucătoare din lume la fotbal tenis, meci inedit cu cântărețul Peter Pop

Anamaria Gherghel a fost declarată cea mai bună jucătoare din lume la fotbal tenis la Campionatului Mondial  avut din Cipru, ediția 2016, fiind pentru a patra oară consecutiv când cucerește acest titlu.

ft1

Multipla campioană mondială şi cântăreţul Peter Pop au jucat o partidă demonstrativă de fotbal tenis la sala de la UNEFS, după care au fredonat împreună câteva versuri din piesa ”Umbre”, ultimul single lansat de artist.

“E o adevărată mândrie ca România să aibă cea mai bună jucătoare din lume la fotbal tenis. Iar la sportul acesta, pe care îl practic cu drag, nu știu câți bărbați o pot învinge pe Ana”, a declarat Peter, care este totodată compozitor și textier.

Ana Maria Gherghel apreciază că îi este mult mai greu să cânte decât să joace fotbal tenis. “Sunt o admiratoare declarată al lui Peter, are o voce superbă. Dar pentru mine nu e așa ușor să cânt, merge mai bine cu sportul”, a spus râzând cea mai bună jucătoare a lumii la fotbal tenis.

Delegația tricoloră a cucerit 13 medalii de aur din 13 puse în joc la Campionatul Mondial de Fotbal Tenis din Cipru, ediția 2016. România a fost desemnată cea mai bună țară a acestei competiții, iar titlul de cel mai bun antrenor l-a obținut Frederico Tavares Tchabass, care este și președintele Federației Române de Fotbal Tenis.

ft3

Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop în 2014, când și-a lansat și primul single “Tu mă faci mai bun”.

pp2

După prima piesa au urmat colaborări cu Cabron (“Lupu’ de pe maidan”), Speak & Shift (“Zile si zile”) si super hit-ul cu Lora (“Singur în doi”).

pp13

Iar de curând, Peter s-a aflat și în postura de actor în super producția româneasca #Selfie69.

pp4

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...