Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Ce vor aduce nou Jocurile Olimpice Paris 2024

Comitetul Executiv al CIO a aprobat programul evenimentului și cotele sportivilor pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, axate pe egalitatea de gen și pe tineri.

Skateboarding, escaladă, surfing și brekdance au fost confirmate ca sporturi suplimentare propuse de Comitetul de Organizare Paris 2024 (OCOG). Această nouă flexibilitate face parte din reformele Agendei Olimpice 2020.

În urma recomandărilor Comisiei pentru Programul Olimpic, principalele caracteristici ale Programului Olimpic de la Paris 2024 includ:

  • egalitate de gen pentru sportivii participanți. 50%  bărbați și 50% femei , pentru prima dată în istoria olimpică ( la JO Tokyo 2020 participarea feminină este de 48,8 %).
  • Creșterea evenimentelor mixte, în comparație cu JO Tokyo 2020, de la 18 la 22.
  • Skateboardingul, escalada, surfingul și breakdance-ul confirmate ca sporturi suplimentare pe baza unei propuneri făcute de Paris 2024. Breakdance-ul își va face debutul olimpic.
  • Reducerea cotei totale de sportivi (inclusiv toate sporturile noi) la exact 10.500. La JO Tokyo 2020 sunt 11092 de sportivi. reducerea este de 592. Cele mai mari reduceri sunt la haltere și box, sporturi care rămân sub supravegherea CIO din cauza problemelor legate de doping și funcționare ale Federațiilor Internaționale.
  • Reducerea numărului total de evenimente, cu un program final de 329 de evenimente.
  • Unele probe vor fi înlocuite făra a crește numărul de participanți. La atletism – o probă mixtă va înlocui 50 km marș masculin; la box -o categorie feminină va înlocui una masculină; la tir sportiv – o probă mixtă la skeet va înlocui una mixtă la trap; la canoe – 2 probe de canoe slalom extrem vor înlocui 2 probe de la canoe sprint; la la yachting 3 probe mixte vor înlocui câte o probă din Clasa  470 la  masculin și feminin și Clasa Finn la masculin.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: