Ce soluție a găsit Alina Dumitru pentru sponsori după ce a fost nevoită să anuleze turneul de judo care îi poartă numele

Turneul Internațional de Judo „Alina Dumitru”, care trebuia să se desfășoare în perioada 8-9 mai a fost anulat din cauza epidemiei de COVID-19.

Alina Dumitru a găsit soluții pentru sponsorii turneului, donând sucurile naturale Ana Are copiilor defavorizați din centrul Mia’s Children, după cum a anunțat pe pagina personală de Facebook: „Având în vedere situația actuală, vă anunțăm cu un imens regret că în acest an cometițional Turneul Internațional de Judo Alina Dumitru programat în perioada 8-9 mai se anulează. Organizarea concursului era într-o etapă destul de avansată, iar pe această cale dorim să mulțumim sponsorului nostru Ana Are și să îi transmitem că sucurile naturale ce trebuiau oferite micilor judoka au ajuns cu ocazia sărbătorilor pascale tot la copii, dar de data aceasta defavorizați, din centrul Mia’s Children.

Sperăm să ne reîntâlnim la anul sănătoși și mult mai pregătiți din punct de vedere sportiv decât suntem acum. Siguranța noastră și a copiilor trebuie să fie cea mai importantă în această perioadă grea pe care o traversăm” .

Stiri recente

CFR Cluj e vicecampioana României. Ardelenii au învins Farul cu 5-1

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a învins Farul Constanţa, 5-1, în ultima etapă a play-off-ului...