Ce program comun de mental coaching au accesat Stanciu, Chipciu, Hanca, Coman, Nedelcu și Răzvan Marin

Cătălin Munteanu a declarat în cadrul podcastului Business Philosopohy că Sergiu Hanca, Florinel Coman, Nedelcu, Răzvan Marin (când a fost în Belgia și în Italia), Stanciu și Chipciu (când erau la Anderlecht) au accesat programul de mental coaching Super Brain.

01:12 – Sergiu Hanca, Florinel Coman, Nedelcu, Răzvan Marin (când a fost în Belgia și în Italia), Stanciu și Chipciu – când erau la Anderlecht, printre fotbaliștii care au accesat programele Super Brain.

Fondatorul programului de mental coaching Super Brain, Cătălin Munteanu, a mai vorbit despre cum se poate schimba mentalitatea de victimă a fotbalistului român care activează în străinătate.

02:30 – Cum se poate schimba mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care activează în străinătate.

Cătălin Munteanu a vorbit și despre momentul din carieră când ar fi avut nevoie de mental coaching:

11:27 – Să dai timpul înapoi și ai avea access la Super Brain. Aveam mare nevoie la 18 ani. Dacă aveam așa ceva la vârsta aia, poate jucam la echipe mult mai bune.

Cel poreclit “Cap de zmeu” a explicat și de ce are un foarte bun control al emoțiilor:

00:19 – Despre controlul emoțiilor pe care l-a arătat pe toate terenurile de joc pe pe care a activat, ca fotbalist, ca antrenor, la podcasturi, etc. “M-am născut cu el, a fost principalul meu atu“

Podcastul Business Philosophy, care este sprijinit de Domeniile Sâmburești, este moderat de Romeo Chiriac.

Stiri recente

Răzvan Lucescu a câștigat cu PAOK Salonic campionatul în Grecia. Ce a spus antrenorul român

PAOK Salonic, echipa unde antrenează Răzvan Lucescu, e campioana Greciei. Trupa românului a câștigat cu 2-1 partida cu Aris. PAOK...