Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

Câștigătorul premiului Joker de peste 3 milioane de lei și-a ridicat banii

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea suplimentară Joker din 23 aprilie şi-a ridicat miercuri câştigul în valoare de 3,232 milioane de lei, informează Loteria Română.

El a castigat un premiu de categoria I la tragerea suplimentara Joker de sambata, 23 aprilie, in valoare de 3.232.736 de lei.

Posesorul biletului norocos este din Sighetu Marmatiei, are peste 55 de ani si a declarat ca joaca constant la toate jocurile loto de aproape 40 de ani. Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificatie personala si, dupa cum ne-a marturisit, au fost ales intr-o inspiratie de moment.

A avut intotdeauna incredere ca va castiga un premiu mare, chiar daca, de-a lungul timpului, a castigat doar premii mai mici la loz in plic si la Pronosport.

A aflat ca este castigatorul marelui premiu la Joker chiar sambata seara cand a verificat pe site-ul Loteriei www.loto.ro rezultatele tragerilor.

Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.

(Foto: Facebook/Loteria Română)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: