Câștigă timp prețios folosind un fier de călcat vertical

Atunci când ai un stil de viață sportiv, timpul reprezintă o resursă deosebit de prețioasă și care pare, bineînțeles, că se epuizează foarte repede. Producătorii de echipamente electrocasnice știu acest lucru și încearcă să inoveze aducând pe piață produse special pentru persoanele care trăiesc într-un ritm alert. Unul dintre aceste produse este aparatul de călcat vertical pentru haine.

Așadar, atunci când te grăbești, dar vrei să arăți impecabil, poți folosi un fier de călcat vertical cu abur. Printre producătorii prezenți și pe piața din România cu astfel de produse se află companii cunoscute, cum ar fi Philips sau Tefal.

Principalul avantaj al acestor aparate este timpul pe care îl economistești prin îndepărtarea cutelor direct pe umeraș, fără a mai fi nevoie de o masă de călcat. Aparatele verticale cu abur furnizează un curent continuu de abur, cu presiune, fiind în același timp rapid, cât și sigur inclusiv pentru materialele delicate sau pentru echipamentul sportiv. De asemenea, aburul fierbinte are o eficiență foarte ridicată împotriva bacteriilor și a mirosurilor neplăcute care de multe ori ne rămân în haine, cum ar fi mirosul de mâncare sau fumul de țigară. Timpul de încălzire a aburului este de sub un minut, spre deosebire de aparatele de călcat clasice care se încălzesc destul de greu.

Spre deosebire de cele mai multe produse inovatoare, aparatele de călcat verticale au un preț accesibil, fiind disponibile în magazinele online pentru sume începând de la 200 de lei.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...