CÂȘTIG RECORD LA PARIURI! CU 2 LEI A LUAT PESTE 350000 LEI

Un jucător din Corabia a pariat 2 lei pe 20 de meciuri şi a câştigat peste 350000 lei. Popa Laurenţiu este client Stanleybet de peste patru ani de zile şi în fiecare dimineaţă întră în agenţie pentru a-şi încerca norocul. Nu are un stil de pariere complicat, ci joacă după cum îi dictează intuiţia pe moment.

Laurentiu Popa a avut întotdeauna încrederea că aprofundatele sale cunoștințe fotbalistice îi vor aduce un câștig record.

Devenit un obicei, Laurentiu a pariat săptămâna trecută 2 lei pe 20 de meciuri şi a avut doar 19 rezultate corecte, întrucât meciul cu numărul 20 (Sampdoria vs Roma) a fost anulat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Cu 19 rezultate corecte şi un meci anulat de unde a primit cotă 1, Laurenţiu Popa a câştigat  357,565.56 lei, dar norocul lui nu s-a oprit aici. Pariorul a mai bifat tot la pariuri sportive încâ două câştiguri, de 8,792.84 lei respectiv 8,498.88 lei.

Pe moment nu mi-a venit să cred că am câştigat atâţia bani. Am verificat biletele de mai multe ori şi am avut un şoc. Sunt foarte bucuros şi emoţionat că am reuşit să-mi îndeplinesc visul de a câştiga o sumă record. O mare parte din bani o voi investi în diverse afaceri“, a precizat Popa Laurenţiu imediat după ce a intrat in posesia banilor. Pariorul a intrat în posesia banilor si a avut parte de o festivitate de înmânare a premiului de zile mari.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 300 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești.

(de Teodor Chiriac)

Stiri recente

George Cosac: Vitality Open Tour este extrem de important pentru jucătorii români

Președintele interimar al FR Tenis, George Cosac, a fost prezent la turneul Vitality Open Tour de la Tenis Club...