Carlos Tevez va semna cu Manchester United

Gruparea Manchester United il va transfera pe atacantul argentinian al echipei West Ham United, Carlos Tevez (foto), care va semna saptamina viitoare un contract cu clubul englez, pretul fiind de circa 20 de milioane de lire sterline, informeaza Daily Mirror.

Managerul gruparii Manchester United, Alex Ferguson, i-a solicitat directorului executiv David Gill sa rezolve transferul atacantului argentinian.

Tevez se afla in prezent la Copa America, alaturi de nationala Argentinei, dar oficialii de la Manchester vor sa discute cu impresarii sai, mai ales ca si apelul gruparii Sheffield United, referitor la transferul lui Tevez la West Ham, a fost respins.

Consortiul Media Sports Investments, care l-a adus pe Tevez de la Corinthians, sustine ca are drepturi asupra jucatorului, iar Manchester ar putea fi pregatita sa-l ia pe Tevez cu imprumut pe 12 luni, in cazul in care nu il poate transfera definitiv.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...