test

Carla Suarez Navarro şi partenera ei, vedeta de fotbal Olga Garcia, au devenit mame de gemene

Fosta jucătoare de tenis Carla Suarez Navarro şi partenera ei, vedeta de fotbal Olga Garcia, au anunţat naşterea unor fetiţe gemene, Noa şi Ona.

Cuplul a anunţat sarcina lui Suárez Navarro în decembrie, la puţin mai mult de un an după ce aceasta a jucat ultimul meci de tenis profesionist. Fostul număr 6 mondial Suárez Navarro şi-a încheiat cariera, după ce a reuşit să învingă cu succes limfomul Hodgkin.

Pentru eforturile sale, care au inclus participări la Roland Garros, Wimbledon, US Open şi finala Cupei Billie Jean King, spaniola a fost onorată ca jucătoare WTA Comeback a anului 2021.

“Bună ziua tuturor! În sfârşit, Noa şi Ona sunt cu noi!” a scris luni Suárez Navarro pe Twitter. “Suntem foarte fericiţi să fim o familie de patru persoane! Începem o nouă aventură plină de fericire şi iubire!”

“Sentimentul de a aduce pe lume două fete este de nedescris, responsabilitatea enormă pe care o reprezintă pentru noi şi dorinţa de a le vedea crescând alături de noi”, a adăugat Suárez Navarro într-o declaraţie de presă.

“Este o zi pe care nu o vom putea uita niciodată, un moment care ne umple foarte mult de afecţiune şi dragoste”.

García, în vârstă de 31 de ani, care joacă la EdF Logroño în prima ligă spaniolă şi la echipa naţională feminină a Spaniei, a adăugat o lungă postare pe Instagram, care a confirmat data naşterii bebeluşilor ca fiind 2 iunie.

Ziua de naştere a lui García este pe 1 iunie, iar în postarea sa, ea i-a mulţumit lui Suárez Navarro pentru “cel mai frumos cadou de ziua de naştere posibil”.

“Îţi voi fi veşnic recunoscătoare pentru că mi-ai oferit cel mai frumos cadou posibil de ziua mea şi pentru că eşti o adevărată luptătoare şi curajoasă”, a scris Garcia.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...