Care sunt cei doi fotbaliști români pe care Dinamo a refuzat să-i transfere la Spartak Moscova – Podcast Business Philosophy

Adrian Iordache a povestit în cadrul Podcastului Business Philosophy cum Dinamo a refuzat în 2003 să-l transfere la Spartak Mocova împreună cu Dan Alexa.

“La finalul turului 2003, am avut o perioadă bună în campionat și în Cupa UEFA, cum era atunci. Am avut o dublă pe Șahtior și i-am eliminat. Juca Raț la ei și antrenor era Schuster, dacă nu mă înșel.

Am câștigat 2-0 acasă și 3-2 acolo, dacă nu mă înșel. Meciul următor l-am avut cu Spartak Moscova. Am pierdut 4-0 la meciul tur la Moscova.

În retur am făcut un meci extraordina, cred că dacă le dădeam 5 – 6 goluri nu se supăra nimeni. Am avut 3-0 la un moment dat cu foarte multe ocazii de gol.

Și ne-au dat ei un gol din penalty la ultima fază, dacă îmi aduc bine aminte. Iar după acel meci, mi s-a transmis că ar fi o ofertă pentru mkine și Dan Alexa, să mergem împreună la Spartak Moscova.

Dar conducătorii lui Dinamo n-au fost de acord cu suma respectivă, să ne cedeze.”, a precizat Adrian Iordache în cadrul Podcastului Business Philosophy, moderat de Romeo Chiriac.

Podcastul Business Philosophy este sprijinit de Domeniile Sâmburești.

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...