Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Care sunt adversarele Simonei Halep și Soranei Cîrstea la Roma

Simona Halep (21 WTA) va debuta împotriva franțuzoaicei Alize Cornet (34 WTA) în primul tur din cadrul turneului de la Roma, de categorie WTA 1.000, programat în perioada 9-15 mai, ce oferă premii totale de 2,5 milioane de dolari.

Halep a pierdut patru dintre cele cinci confruntări cu sportiva din Cornet. În acest an, la Australian Open, în faza optimilor de finală, Cornet s-a impus cu scorul 6-4, 3-6, 6-4.

Sorana Cîrstea (27 WTA), a doua reprezentantă a României pe tabloul principal la Roma, va debuta împotriva tunisiencei Ons Jabeur (10 WTA).

Antrenorul Patrick Mouratoglou a postat o fotografie pe Facebook în care apare alături de Simona Halep şi restul echipei sale, înainte de turneul de la Roma.

„Roma nu a fost construită într-o zi aşa că am venit mai devreme. Săptămâna viitoare nu poate veni destul de curând!”, se arată în postare.

În fotografie, un selfie, apar Simona Halep, Patrick Mouratoglou, Theo Cercel, Arnaud Restifo şi Candice Gohier.

România mai are o reprezentantă și în calificările turneului de la Roma. Gabriela Ruse (locul 57 WTA) o va înfrunta pe bosniaca Dea Herdzelas (192 WTA).

(Foto – Facebook Patrick Mouratoglou)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: