Care este prețul biletelor la ultimul meci al naţionalei pe teren propriu, în preliminariile CM-2018

FRF a anunţat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul România – Kazahstan, care va avea loc în 5 octombrie, de la ora 21.45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Tichetele vor costa 15 lei la peluze, 40 de lei la tribune şi 300 de lei la sectorul VIP.

Biletele sunt disponibile online începând de miercuri, numai pe site-urile bilete.frf.ro şi pe www.bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate pe toate).

Fanii îşi pot aduce copiii în Family Zone, în sectoarele special amenajate, care vor fi comunicate ulterior, beneficiind şi de o reducere de 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii.

Din 30 septembrie, biletele vor fi puse în vânzare şi la casele stadionului.

Cu două etape rămase de disputat din preliminariile europene, echipa naţională nu mai are nicio şansă de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia. Din acest motiv, FRF negociază rezilierea contractului selecţionerului Christoph Daum.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...