Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Când va avea loc partida dintre Nadal şi Alcaraz, organizată de Netflix

Netflix a anunţat că va organiza şi transmite în direct The Netflix Slam, un meci între Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz.

Acesta va avea loc la Las Vegas, în 3 martie 2024, în Michelob Ultra Arena, la ora 12.00 (ora locală).

Recent a avut loc The Netflix Cup”, un turneu de golf în cadrul căruia patru piloţi de Formula 1 şi patru jucători profesionişti de golf s-au luptat pe terenul Wynn din Las Vegas.

„O legendă ca Rafa şi un campion precum Carlos împreună pe teren, alături de o mulţime de alte acţiuni, promite să fie un spectacol live pe care fanii nu vor dori să îl rateze”, a declarat Gabe Spitzer, vicepreşedinte al departamentului Nonfiction Sports, Netflix. Noi jucători şi meciuri vor fi anunţate la o dată ulterioară.

„Sunt foarte entuziasmat de prima mea vizită la Las Vegas”, a declarat Rafael Nadal, care va reveni în competiţie la începutul lunii ianuarie, după un an de absenţă.

„De asemenea, sunt foarte încântat să joc cu compatriotul meu. Sunt sigur că va fi o seară fantastică de tenis”. Un sentiment împărtăşit de Carlos Alcaraz.

„Sunt onorat şi foarte fericit să împart terenul cu Rafa la Las Vegas”, a explicat câştigătorul Wimbledon 2023. „Este unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, iar recordurile şi realizările sale vorbesc de la sine”.

Biletele au un preţ începând de la 88 de dolari şi vor fi disponibile de vineri.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...