Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Campioana Angliei va castiga 75 milioane euro

Câştigătoarea ediţiei 2007-2008 a campionatului de fotbal al Angliei va primi mai mulţi bani decât echipa care îşi va adjudeca titlul în acest sezon, informează agenţia Ansa.

Dacă ocupanta primului loc la sfârşitul campionatului în curs de desfăşurare va fi premiată cu 45 de milioane de euro, de anul viitor campioana va băga în conturi 75 de milioane. Această creştere se datorează măririi consistente a sumei primită pentru drepturile de televiziune, a precizat Richard Scudamore, directorul executiv al Premier League.

Astfel, echipele aflate în a doua jumătate a clasamentului vor încasa din drepturile TV aproximativ 45 de milioane de euro anual. Noul acord cu posturile de televiziune pentru difuzarea meciurilor din campionatul Angliei se ridică la 940 de milioane de euro.

romaniansoccer.ro

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: