Burdujan ar putea fi imprumutat la Ceahlaul

0
128

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat că prima opţiune pentru împrumutul atacantului Lucian Burdujan o are clubul Ceahlăul Piatra Neamţ.

Burdujan poate pleca, dar numai împrumut. Iar prima opţiune pentru el o are Ceahlăul Piatra Neamţ. Dacă această variantă cade, atunci acesta poate merge la Piteşti“, a spus Copos. Oficialul rapidist a explicat că are mare încredere în talentul lui Burdujan şi că de aceea nu este dispus să îl cedeze definitiv. “Burdujan merge să joace la altă echipă doar pentru următoarele şase luni. Eu am mare încredere în acest jucător. Este un fotbalist talentat care a înscris goluri importante pentru Rapid şi sînt convins că mai are multe de arătat
, a afirmat principalul acţionar al grupării giuleştene.

George Copos a ţinut să precizeze că Lucian Burdujan va fi împrumutat gratis doar la FC Argeş. Vom cere bani pentru Burdujan numai celor de la Piatra Neamţ. Cei de acolo au bani să plătească, nu e problemă. Dar la FC Argeş va merge gratis, pentru că eu am o datorie morală faţă de suporterii din Piteşti, a precizat Copos.

Atacantul Lucian Burdujan şi-a exprimat săptămîna trecută dorinţa de a se transfera la FC Argeş pentru a putea juca. El a menţionat că a ajuns la un acord de principiu din punct de vedere financiar cu patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here