Burcă – Una dintre cele mai frumoase înfrângeri din viaţa mea. FC Dinamo revine în prima ligă

Ovidiu Burcă a declarat după promovarea formaţiei Dinamo în primul eşalon, că el şi jucătorii nu au renunţat, indiferent de greutăţi, şi astfel echipa revine în prima ligă.

“Este una dintre cele mai frumoase înfrângeri din viaţa mea. Suntem aici datorită lor, datorită unor nebuni care indiferent prin ce a trecut clubul ăsta nu au abandonat. Băieţii ăştia au fost fantastici.

Dacă nu crezi, miracolele nu se întâmplă. Oricât a fost de greu nu am renunţat. Odată ce am găsit conexiunea cu suporterii a fost magie.

Mă felicit până la urmă şi pe mine, şi eu am trecut prin foarte multe ca să ajung aici”, a spus Burcă.

El a vorbit şi despre tentativa FC Argeş de a obţine victoria la masa verde: “Sunt foarte mâhnit de ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, atitudinea celor de la FC Argeş a fost total lipsită de fair-play, a fost o atitudine de înfrânţi. Au încercat să facă un joc murdar. Ceea ce au făcut mi-a lăsat un gust amar”.

FC Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă pentru faptul că în tur s-a impus cu 6-1 a câştigat dubla manşă.

Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul la Mioveni.

În cealaltă confruntare de baraj se întâlnesc Gloria Buzău şi UTA Arad. În tur, scorul a fost 0-0. Returul are loc duminică, de la ora 21.00, la Arad.

Stiri recente

Zverev s-a calificat în finala de la Roma

Alexander Zverev s-a calificat în finala turneului ATP 1000 Masters de la Roma, după ce a trecut în semifinale...