Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Brazilianul Romario se pregateste pentru golul 1.000

La 41 de ani, fostul campion mondial Romario nu renunţă la fotbal. Atacantul s-a întors în Brazilia pentru a juca pentru Vasco da Gama, clubul la care s-a lansat în fotbal, şi nu vrea să se oprească până ce nu înscrie golul cu numărul 1.000 din carieră.

Fostul campion mondial Romario s-a întors la clubul unde şi-a început cariera în fotbal, Vasco da Gama. Romario, în vârstă de 41 de ani, a primit o dispensă specială din partea FIFA pentru a putea evolua la a treia echipă într-un singur an. Chiar dacă are 41 de ani, Romario a arătat de ce este încă un idol pentru mai bine de 15 milioane de suporteri ai echipei braziliene, reuşind să înscrie, fără probleme, într-un meci de antrenament.

Motivul pentru care Romario a decis să nu renunţe la fotbal este golul cu numărul 1.000 al carierei. Campion mondial cu naţionala cariocas în 1994, Romario mai are nevoie de 13 goluri pentru a egala performanţa realizată până acum doar de legendarul Pele.

realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: