Boris Becker i-a mulţumit lui Djkokovici pentru sprijinul oferit când era în închisoare

Boris Becker i-a mulţumit lui Novak Djokovici pentru sprijinul acordat în timp ce se afla în închisoare în Marea Britanie.

„Novak Djokovici a devenit un membru al familiei. Ştiţi că am avut o relaţie profesională de mulţi ani şi că am încheiat-o în 2016”. A spus Becker, de şase ori câştigător al unor turnee ​de Grand Slam şi el însuşi fost număr unu mondial, acum în vârstă de 56 de ani.

„Dar am rămas mereu apropiaţi şi mai ales în timpul detenţiei mele. M-a susţinut şi mi-a susţinut familia”. aA dezvăluit el în timpul prezentării unui documentar la Festivalul de Film de la Berlin despre performanţele sale ca jucător şi dificultăţile întâmpinate după retragere,

Becker a fost antrenorul lui Djokovici din 2013 până în 2016, când acesta din urmă a obţinut şase dintre cele 22 de victorii actuale de Grand Slam.

Şi sârbul intervine în documentarul intitulat „Boom! Boom! Lumea vs. Boris Becker”, regizat de Alex Gibney pentru Apple TV+. „Boom, Boom”, a fost porecla dată lui Becker când juca, datorită puterii serviciului său.

Djokovici spune în acest documentar că a învăţat de la Becker „forţa mentală” necesară pentru a juca sub presiune.

„Sunt foarte mândru de faptul că probabil cel mai mare jucător al tuturor timpurilor face parte din povestea despre Boris Becker”, a răspuns jucătorul german.

De asemenea, le-a mulţumit legendelor John McEnroe şi Björn Borg pentru participarea lor la film.

„Tenisul are doi regi chiar acum, ceea ce este bine”, a adăugat el, referindu-se la Djokovic şi la spaniol Rafael Nadal. „De aceea tenisul este atât de interesant” de urmărit, a spus el.

Becker a fost extrădat din Marea Britanie în Germania în decembrie, după ce a ispăşit opt ​​luni dintr-o pedeapsă de 30 de luni de închisoare pentru încălcarea regulilor de faliment, ascunzând active de aproximativ 3,1 milioane de dolari (3 milioane de euro) pentru a nu fi nevoit să-şi plătească datoriile.

Stiri recente

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA, după calificarea la Euro 2024

Naţionala de fotbal a României a urcat cinci poziţii şi se află pe locul 43 în clasamentul FIFA dat...