Blockbuster Kyrgios – Djokovic

(de CRISTI MÎNDRU)

Marturisesc ca un gand vinovat nerostit a fost sa-l vad pe bad boy Nick intr-o finala de mare slem. Iar Kyrgios – Djokovic e in acest moment un blockbuster, cum ar zice americanii. Asemanatori pana la un punct (ambii parasesc sfera conventionalului in declaratii de multe ori prin sinceritate, cu accente uneori dincolo de fair-play la australian), dar diferiti in mare masura, Nick si Nole pot oferi un meci memorabil.

Iar pentru mine, intrebarile vor veni de abia dupa finala. Va deveni Nick mai motivat si ,,infometat“ de succes dupa un eventual titlu sau dupa eventuala finala ? Sau va fi ramane singurul moment de glorie al unuia despre care se tot spune ca poate mai mult. Creativitate si nebunie contra experienta si rigoare extrema. De la ultima zvacnire a lui Federer nu am mai asteptat atat de mult o finala a baietilor.

CV Cristian Mîndru

A debutat in presa in 2002 ca reporter la Antena 1. Din 2003 a fost redactor – comentator la TV Sport ( sport.ro). Unde a comentat  partide de fotbal ( Liga 1, serie A, Premier League, Primera Division). Din 2004 este angajat al TVR. A făcut parte din echipa de la Bucureşti care a produs pentru TVR JO de Vară de la Atena 2004.

A comentat futsal (fotbal de sală) timp de un an şi zeci de meciuri de tenis, incluzând aici partidele de Cupa Davis ale României din ultimii ani. Și finale ale unor turnee de mare şlem, transmise de TVR, dar şi partide la Open România. Comenteaza fotbal, baschet, tenis, handbal si schi alpin.

A participat ca redactor–comentator la JO de Vară de la Beijing 2008, Londra 2012, Rio 2016, Tokyo 2020. Cât si la JO de iarnă de la Vancouver 2010. A comentat din studioul TVR JO de Iarna de la Soci 2014, Pyeong-Chang 2018 si Beijing 2022.

În 2008 a primit premiul special „Cristian Ţopescu” – TV Mania pentru cel mai promiţător tânăr jurnalist sportiv.

A fost prezentator sau producător al studiourilor „Champions League” şi al emisiunilor de fotbal din timpul EURO 2008 si 2012, CM 2006, 2010, 2014, CM 2018. Din 2010 prezintă şi principalele jurnale sportive la TVR 1 şi TVR 2. În 2013 a prezentat festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2013).

Cristian Mîndru ne aduce ştirile din Sport la TVR 1 si este comentator de tenis la Digisport si Eurosport.

Stiri recente

Cum a vrut să se sinucidă Bănel după autogolul cu Real Madrid

https://www.youtube.com/watch?v=fvinviuMPB4&t=2s Bănel Nicoliță a povestit în cadrul Podcastului Business Philosophy cum a vrut să se sinucidă după autogolul cu Real...