Biletul zilei la pariuri – Iată ce trebuie să faci pentru a-ți maximiza șansele de reușită!

Biletul zilei la pariuri – Iată ce trebuie să faci pentru a-ți maximiza șansele de reușită!

Chiar dacă sunt doar un hobby, nu poți să nu iei pariurile în serios. Nu e foarte relaxant să pierzi bani lună de lună. În schimb, este distractiv să câștigi bani din această activitate. Și, în plus, nu e greu deloc.

Așa cum am spus, trebuie doar să te concentrezi. Dacă vrei să joci zi de zi câte un bilet, rezervă-ți câteva zeci de minute în care să nu te gândești la nimic altceva în afară de pariuri. Este principiul de bază pentru cei care doresc să își maximizeze profitul. Cu o seară înainte, sau în dimineața zilei respective, vezi ce meciuri se joacă în competițiile pe care le urmărești. În funcție de așteptările pe care le ai și de cotele oferite, alege câteva evenimente pe care să le treci pe biletul zilei.

Tu ești cel care riscă bani

Ar fi ideal ca pe bilet să fie maxim trei selecții. Mai multe meciuri înseamnă mai puține șanse de câștig. O dată ce ai găsit meciurile potrivite, analizează-le cu atenție, pentru a găsi opțiunea de pariere cu cele mai mari șanse de reușită. Analiza pornește de la statistică și continuă o comparație între stilurile de joc ale celor două echipe și cu informațiile de context: absenți, formații probabile, motivație, atmosferă, grad de rivalitate, starea terenului etc.

Dacă nu sunt meciuri în competițiile pe care le cunoști și nu știi „de unde să apuci” oferta, este ok să te inspiri din ponturile postate pe site-urile de pronosticuri pe care le urmărești. Citește argumentațiile, alege câteva, apoi analizează meciurile la rândul tău. Tipsterul dă un sfat, nu își asumă nicio responsabilitate, dar tu ești cele care riscă banii. Trebuie să fii absolut convins că acel pariu merită să fie pus.

O strategie de urmat pentru biletul zilei

Nu vâna câștiguri mari pe un singur bilet. Cei care se laudă că au câștigat un bilet cu 20 de selecții nu spun și că au pierdut alte câteva zeci de astfel de bilete înainte să dea lovitura. Deși au câștigat mulți bani dintr-o dată, tot pe minus sunt pe termen lung. Experții recomandă bilete cu cota finală 1.40 – 2.00. De fapt, biletul zilei poate fi integrat în strategia „Cota 2”. Dacă pui în fiecare zi a săptămânii un bilet cu cota 2, ești pe plus dacă ai câștig în 4 zile din 7.

O cotă de 2.00 poate fi obținută din mai multe selecții sau dintr-un singur eveniment sportiv sau dintr-un singur meci, așa cum este biletul propus astăzi pe site-ul comunității pariorilor online din România.

Trebuie să îți urmărești investiția, adică să te uiți la meciuri și să nu ratezi oportunitatea de a închide pariul cu Cashout dacă mai este de jucat un singur meci, iar câștigul este mulțumitor. Profitul este și mai apropiat de cel estimat la plasarea pariului dacă în ultimul eveniment de pe bilet scorul este favorabil.

Pentru a maximiza profitul, este bine să respecți două recomandări:

1. Deschide cont la casele de pariuri care oferă cele mai mari cote. Este vorba despre casele pariuri de top, care au mulți clienți și își permit să fixeze o marjă de profit mai mică. Cum le depistezi? Alege câteva meciuri din competiții de ranguri diferite și vezi ce cote au principalele opțiuni de pariere la agențiile de pariuri online recomandate de site-urile specializate.

2. Joacă la agențiile de pariuri unde nu se percep taxe. Nu este în avantajul tău să plătești o taxă de 5% din miză, încă de la plasarea biletului. De exemplu, dacă pariezi 100 de lei, cota se înmulțește cu 95 de lei. La o cotă de 2.00, profitul este mai mic cu 10 lei.

În general, cu cât ai mai multă experiență, cu atât ești un parior mai bun și poți câștiga premii în bani cash sau în pariuri gratuite la concursurile de pronosticuri organizate periodic. E posibil să dai lovitura fără să riști niciun ban!

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...