Bilete la meciul Steaua – Osmanlispor, disponibile de marţi la casele de la Arena Naţională

FC Steaua anunţă că, începând de marţi, bilete la meciul cu Osmanlispor, din Liga Europa, vor fi disponibile şi la casele de la Arena Naţională.
Biletele pentru partida cu Osmanlispor, contând pentru a cincea etapă a grupelor UEFA Europa League, vor fi disponibile la următoarele prețuri:
 
PELUZA – 30 LEI
TRIBUNA II – PERIFERIC – 50 LEI
TRIBUNA II – CENTRAL – 80 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI

Programul caselor de bilete este urmatorul:

MARTI – 11:00 – 19:00
MIERCURI – 10:00 – 19:00
JOI – incepand cu ora 10:00

Italianul Paolo Mazzoleni a fost delegat de UEFA să arbitreze partida pe care echipa de fotbal Steaua o va disputa la 24 noiembrie, pe Arena Națională din Capitală, cu formația turcă Osmanlispor, în Grupa L a Europa League.

În vârstă de 42 de ani, Mazzoleni și-a început cariera în 2005 și va arbitra joi pentru prima oară o echipă din România.

El va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Alessandro Giallatini și Filippo Meli și de arbitrii adiționali Marco Guida și Massimiliano Irrati. Arbitru de rezervă va fi Riccardo Di Fiore.

Echipa de fotbal Steaua întâlnește joi, 24 noiembrie, de la ora 20,00, pe Arena Națională din Capitală, formația turcă Osmanlispor, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Grupei L a Europa League.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...