Bianca Andreescu, în topul sportivilor cu cea mai mare cotă pe Instagram

Rețelele sociale reprezintă nu doar un vector de imagine, dar și o sursă de venituri extrem de consistentă. 

Compania Nielsen Sports a urmărit tot ceea ce se întâmplă în ultimul an pe Instagram și a alcătuit un top al sportivilor care “se vând” cel mai bine. Au fost analizați peste 6.000 de sportivi din 21 de sporturi diferite, luându-se în calcul numărul de urmăritori, răspândirea geografică a acestora și diversitatea demografică, intercțiunea fanilor cu sportivul preferat și cât de mult sunt rentabili sportivii respectivi pentru sponsori.

Pe baza acestor factori, fiecare sportiv a primit un punctaj, iar topul arată astfel. Locul unu este ocupat de argentinianul Lionel Messi, urmează Cristiano Ronaldo (ambii fotbaliști), baschetbalistul LeBron James, indianul Virat Kohli (jucător de crichet), iar pe locul cinci este jucătoarea de tenis canadiană cu origini românești Bianca Andreescu. Ea are “doar” 670.000 de urmăritori pe Instagram, dar aceștia sunt foarte bine răspândiți pe glob.

 

Stiri recente

Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară. Aleasa lui este modelul Celina Locks

Fostul atacant brazilian Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară, aleasa este modelul Celina Locks. Ceremonia religioasă a...