Bianca Andreescu: ”În adâncul sufletului mă simt și româncă”

Bianca Andreescu, surpriza sezonului trecut din tenisul feminin, a acordat un interviu pentru Eurosport, în care a vorbit și despre legăturile ei cu România.

”Sunt cu siguranță un amestec între o canadiancă și o româncă. Părinții mei sunt români, au copilărit în România, însă eu am fost născută și crescută în Canada. Cariera mea în tenis a început acolo, în România. Tot în România am pus prima oară mâna pe o rachetă de tenis, așa că este cu siguranță un loc special în inima mea. În adâncul sufletului simt că sunt canadiancă, dar totodată și româncă. Fanii români sunt la un cu totul alt nivel. Sunt prezenți peste tot! Mereu când joacă cineva din România la un turneu, există fani români acolo, ceea ce este extraordinar. Îi respect foarte mult”, a declarat Bianca.

Bianca Andreescu: ”Cu Simona Halep vorbesc pe românește”

Andreescu a vorbit și despre relația cu Simona Halep. ”Suntem competitoare, dar în afara terenului suntem prietene. E o persoană cu adevărat plăcută. Prima oară când am întâlnit-o eram chiar în Canada, la Rogers Cup în 2016 sau 2017, nu țin minte exact anul. Mi-a oferit câteva sfaturi foarte bune și mi-a spus lucruri frumoase despre jocul meu, că mă văzuse jucând. Apoi, în timpul circuitului, ne-am văzut și am vorbit în română. A fost foarte frumos să fiu alături de un idol și să-l văd transformat în rival. E ceva incredibil”, a mai declarat Andreescu.

Stiri recente

George Cosac: Vitality Open Tour este extrem de important pentru jucătorii români

Președintele interimar al FR Tenis, George Cosac, a fost prezent la turneul Vitality Open Tour de la Tenis Club...