Berlusconi vrea un Milan brazilian

0
127

Cu gândul la perioada de glorie în care AC Milan făcea furori graţie tripletei olandeze Rijkaard – Gullit – Van Basten, Silvio Berlusconi visează la o nouă tripletă, braziliană de această dată, cu Kaka, Ronaldo şi Ronaldinho.

Patronul lui AC Milan, extrem de nemulţumit de evoluţiile echipei din acest sezon, îi are deja în lot pe Kaka şi Ronaldo şi duce o luptă continuă pentru a-l aduce pe Ronaldinho de la Barcelona.

Berlusconi se bazează pe sprijinul impresarului lui Ricardo Oliveira, nimeni altul decât fratele lui Ronaldinho, care va face o cerere conducerii de la Barcelona pentru ca Ronaldinho să primească un salariu mai mare sau să i se dea drumul.

Silvio Berlusconi ar fi gata să plătească 50 milioane pentru a-şi vedea visul împlinit, un AC Milan care să înceapă în atac cu brazilienii Kaka – Ronaldinho – Ronaldo.

Deşi dintre cei trei brazilieni doar Ronaldo evoluează de obicei atacant, toţi au un apetit important pentru a marca goluri. Ronaldinho a marcat 135 de goluri pentru Gremio Porto Alegre, Paris Saint Germain, FC Barcelona şi naţionala Braziliei, Ronaldo a marcat 268 de goluri pentru Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Internazionale Milano, Real Madrid şi naţionala Braziliei, Kaka a marcat 76 de goluri pentru Sao Paolo, AC Milan şi naţionala Braziliei.

AMOS News 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here