Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Beckham: Voi da totul in teren pentru Galaxy

Continuă să facă valuri mutarea pe care David Beckham o va face în această vară, de la Real Madrid la Los Angeles Galaxy, dintr-unul din cele mai puternice campionate naţionale din lume într-o competiţie considerată cel puţin exotică, în Statele Unite.

Fostului internaţional englez îi expiră în vară contractul pe patru ani cu gruparea de pe Bernabeu. Anul trecut, Beckham a inaugurat o academie de fotbal în California. Acum, el va ajunge să joace pe Coasta de Vest: „Suporterii trebuie să fie siguri că voi da de fiecare dată 110 la sută pe teren. Muncesc pe teren, pasez bine, ştiu să execut lovituri libere şi cornere. Lucrul cel mai important pentru mine îl reprezintă munca pe care o depui pe teren. Pele şi alţii, Beckenbauer, Rodney Marsh, George Best, sunt jucători care au evoluat în State. Eu sunt altfel decât majoritatea lor, însă lumea poate să fie sigură că voi munci şi că voi fi un bun coechipier. Acesta este lucrul cel mai important. Dacă vor veni şi câteva goluri, cu atât mai bine.”

Singur, fostul căpitan al naţionalei Angliei nu va putea transforma fotbalul european în State, însă imaginea pe care o are peste Atlantic va atrage atenţia asupra soccerului. „Nu spun că vin în State ca să fac din fotbal cel mai important sport din America, deoarece ar fi un obiectiv dificil de realizat. Mi-ar plăcea să se întâmple, însă există multe alte sporturi importante în State, ca baseballul, baschetul sau fotbalul american. E dificil să concurezi cu toate aceste sporturi, cu tradiţia pe care o au. Cred însă că fotbalul are un potenţial uriaş. N-aş fi făcut această mişcare, dacă n-aş fi crezut în acest proiect.”

Mutarea la Hollywood îi va aduce lui Beckham câte 25 de milioane de dolari pe an, un salariu demn de o vedetă din cele patru campionate importante din State: MLB, NBA, NHL şi NFL.

eurosport.ro 

 

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: