Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Beckham ameninta Realul cu justitia

Trecut pe linie moartă imediat după ce s-a dat publicităţii semnarea contractului dintre David Beckham şi formaţia americană LA Galaxy, poziţia starului englez s-ar putea schima radical în zilele următoare. Criticat inclusiv de rivalul său de la Barcelona, Frank Rijkaard, pentru excluderea lui Beckham din lotul Realului, antrenorul Fabio Capello se confruntă cu probleme chiar mai mari legate de acelaşi subiect.

Avocaţii fostului căpitan al naţionalei Angliei au ameninţat clubul madrilen cu justiţia pentru că, susţin ei, fotbalistul ar suferi o pierdere importantă a drepturilor de imagine. După ce a aflat de situaţie, confruntat şi cu o criză de rezultate, antrenorul italian a lăsat-o mai moale cu intransigenţa şi a anunţat că Beckham poate spera încă la convocări pentru meciurile Realului.

realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: