Becali anunta venirea lui Badoi in Ghencea

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anuntat ca mijlocasul Valentin Badoi a fost transferat de la Rapid, pentru suma de 550.000 de euro.

Badoi ar urma sa semneze cu Steaua un contract pe trei ani, la revenirea de la echipa nationala a Rominiei, cu care se afla in cantonament inaintea meciurilor cu Slovenia, din preliminariile Euro-2008. Mijlocasul va avea la Steaua un salariu de 150.000 de euro.

Gigi Becali a povestit ca luni s-a intilnit cu actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, care a semnat actele pentru transferul lui Badoi, si nu crede ca transferul ar putea esua din cauza unui eventual refuz al jucatorului.

“M-am intilnit cu Copos, am fost la el la birou. Actele erau facute, dar trebuia sa le semneze el. Le-a semnat, a dat drumul la acte, acum trebuie sa semnam cu Badoi, care este la lot si nu avea cum. Important e ca ne-am inteles noi, cluburile. Nu cred sa apara surprize, pentru ca el intotdeauna si-a dorit sa vina la Steaua. Badoi este sigur al Stelei”, a spus Becali, care a adaugat ca ar mai dori un jucator de la Rapid, Mugurel Buga, la care gruparea giulesteana nu doreste, insa, sa renunte.

Finantatorul stelist a precizat ca l-a dorit pe Valentin Badoi la Steaua deoarece este un jucator cu experienta si cu un caracter puternic: “Mi-a placut foarte mult baiatul asta. Am spus ca vreau sa construiesc o echipa gen Chelsea, luptatoare, de razboinici. E un jucator cu experienta, nu e emotiv si de asta am nevoie in Liga Campionilor”, a precizat Becali.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...