Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Barcelona interesata de Giuseppe Rossi (video)

Tanarul jucator italian, a atras atentia mai multor cluburi europene, printre acestea numarandu-se si Barcelona.

Giussepe Rossi, care este detinut de Manchester United, este imprumutat la Parma pana la sfarsitul sezonului curent, insa deja mai multe cluburi din Europa, s-au interesat daca Manchester este dispusa sa il vanda pe tanarul italian.

Conform lui Andrea Pastorello, agentul jucatorului, Barcelona s-a interesat de posibilitatea ca jucatorul italian sa joace din vara pentru catalani. „Am fost contactati de Barcelona, dar nu cred ca Manchester vor accepta sa ii dea drumu, dupa ce in trecut au refuzat o oferta de 6 milioane de euro. Totusi, sunt de parere ca stilul jucatorului este mai potrivit pentru fotbalul italian, decat cel englez”.

 

 

 

 

 

VIDEO: Golul superb inscris de Rossi pentru Parma in meciul cu Torino:

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: