Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Back to school @ Stay Fit Academy! Pe 15 septembrie începe scoala … de fitness!

Curs de instructor fitness organizat de Stay Fit Academy în colaborare cu Asociația Succes în Educație și Sport!

Stay Fit Academy este locul ideal. Vrei sa devii instructor de fitness autorizat sa începi o cariera în domeniul sportiv?

La Stay Fit Academy beneficiezi de practica gratuita, formatori profesioniști dar și multe alte avantaje, toate la un tarif avantajos! Cursul începe pe 15 septembrie.

Acest curs vă dă posibilitatea să lucrați legal ca instructor de fitness, atât în România cât și in străinătate. Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Durata cursului este de 5 săptămâni, pe toata durata cursului accesul este gratuit în toate centrele Stay Fit Gym din București.

De ce sa urmezi un curs de fitness ?

Viața ca instructor personal certificat este plină de satisfacții profesionale și personale dar are și un potențial mare de creștere. Antrenorii personali au ore flexibile, fac ceea ce iubesc și ajută persoanele să-și atingă obiectivele de fitness. Certificarea reprezintă fundamentul pentru o carieră pe termen lung. 
Dacă eşti pasionat de sport, fitness si vrei să antrenezi şi să faci din asta un business profitabil, poţi începe prin a te înscrie la cursurile unei şcoli de fitness.Aici vei învăţa cum funcţionează corpul uman, cum să creezi un antrenament, care sunt bazele nutriţiei, cum să atragi clienti noi şi să îi menţii pe aceia pe care îi ai folosind unelte şi tehnici noi de antrenament.
Cursul conține elemente de bodybuilding, crossfit, nutriție dar și prim ajutor.

 

Dacă vrei să afli mai multe detalii intra pe linkul următor şi fă primul pas pentru cariera ta în fitness

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: