test

Avancronica Poli Iasi – FC National

Vineri, la ora 19.00, echipa antrenata de Sorin Cartu (foto), FC National, va juca, in deplasare, cu Politehnica Iasi.  

Aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, la opt puncte de salvarea de la retrogradare, FC Naţional merge în Dealul Copoului pentru a profita la maxim de problemele formaţiei Ieşene.

Fără posibilităţi financiare, Poli a pierdut foarte mulţi jucători în iarnă şi a adus doar jucători care nu aveau loc la alte echipe pentru a-şi completa lotul. Cu toate acestea, spiritual de luptători insuflat de tehnicianul Ionuţ Popa ar putea transforma pe Poli în revelaţia returului, în condiţiile în care Poli este totuşi la egalitate de puncte cu echipe cu pretenţii precum Universitatea Craiova sau UTA Arad şi înainte unor Farul Constanţa sau chiar FC Naţional

Sezonul trecut, pe 4 decembrie 2005, în etapa a 15-a, ultima a turului, FC Naţional câştiga la Iaşi cu 3-2 prin golurile marcate de Mircea Oprea, Ryan Griffiths şi Roberto Iancu, respectiv Bogdan Vrăjitoarea şi Radu Ciobanu.

Meciul de vineri se va disputa de la ora 19.00, va fi transmis în direct de Telesport şi va fi arbitrat de Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) – Eduard Dumitrescu (Piteşti), Daniel Burloiu (Galaţi).

Poli Iaşi – FC Naţional

Poli Iaşi: Brăneţ – Ad. Toma, Onuţ, R. Ciobanu, Bernard – Buta, Mijin, Naidin, Sfârlea – Bâlbă, Pălimaru. Antrenor: Ionuţ Popa.
FC Naţional: E. Nae – Ghindeanu, Burcă, Papură, Panc – Fl. Dumitru, Lincar, R. Iancu, Herea – Cursaru, Borbely. Antrenor: Sorin Cârţu.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...