Avancronica Otelul Galati – Unirea Urziceni

0
118

Vineri, cu incepere de la ora 14.00, se disputa primul meci din cadrul etapei a XX-a din Liga I.

Aflată la nouă puncte de o posibilă participare în cupele europene, Oţelul Galaţi are mare nevoie de victorie în meciul de acasă cu Unirea Urziceni, o formaţie care a investit masiv în această iarnă pentru a ajunge în prima parte a clasamentului.

Deşi s-au disputat mai multe partide de verificare în această iarnă, jocul ar putea fi influenţat de lipsa de omogenitate în condiţiile în care la gălăţeni apar Szekely, Kim Gil Sik şi Labukas, iar la formaţia din Urziceni echipa de start a fost schimbată masiv faţă de sezonul de toamnă.

Oţelul Galaţi – Unirea Urziceni este şi un derby între doi antrenori vulcanici, foşti coechipieri la Steaua la începutul anilor ’90.

Sezonul trecut cele două formaţii nu s-au întâlnit datorită faptului că Unirea Urziceni evolua în Divizia B iar meciul de vineri se va juca de la ora 14.00, va fi transmis în direct de Telesport şi va fi arbitrat de Marian Salomir (Cluj Napoca) – Cornel Fecioru (Bucureşti), Bogdan Velicu (Bucureşti).

Oţelul Galaţi – Unirea Urziceni

Oţelul Galaţi: Vâtcă – Brujan, M. Baciu, Nogo, Semeghin – Szekely, Kim Gil Sik, V. Tănase, G. Paraschiv – E. Jula, Labukas. Antrenor: Petre Grigoraş.
Unirea Urziceni: Stelea – E. Nicu, Galamaz, D. Munteanu, Bordeanu – Onofraş, Şuleap, Haciatrian, Pădureţu – Mara, B. Stancu. Antrenor: Dan Petrescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here