Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Australian Open – Sorana Cîrstea pierde în turul secund

Cîrstea, singura jucătoare din România care a trecut de runda inaugurală, a fost învinsă în două seturi de rusoaica Alisa Kleybanova (28 WTA), scor final 4-6, 3-6.

Pentru participarea în runda a doua, sportiva din Târgovişte va primi un cec în valoare de 20.240 de euro (31.500 de dolari australieni).

Sorana Cîrstea a reuşit pentru prima dată în carieră să treacă de primul tur la Melbourne.

Iată rezultatele obţinute de celelalte jucătoare din România prezente pe tabloul principal la Australian Open 2010, toate eliminate în prima rundă a competiţiei:

Nadia Petrova – Edina Gallovits 6-3, 6-4
Jelena Jankovic – Monica Niculescu 6-4, 6-0
Yanina Wickmayer – Alexandra Dulgheru 1-6, 7-5, 10-8
Katerina Bondarenko – Raluca Olaru 6-2, 7-6(6)

La dublu, perechea Monica Niculescu/Yung-Jan Chan (Taiwan) s-a calificat în runda a doua, după o victorie în două seturi, 6-3, 6-1, în faţa dublului australian Monique Adamczak/Nicole Kriz.

În turul secund, Niculescu şi Chan vor juca împotriva echipei care se va impune în disputa dintre Casey Dellacqua (Australia)/Marina Erakovic (Noua Zeelanda) şi Alla Kudryavtseva/Ekaterina Makarova (ambele Rusia).

La dublu mai participă perechile Sorana Cîrstea (România)/Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia), Alexandra Dulgheru/Edina Gallovits (ambele România) şi Raluca Olaru (România)/Olga Savchuk (Ucraina).

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: