Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Aston Villa l-a transferat pe Carew in locul lui Dica

Aston Villa l-a prezentat oficial pe norvegianul Carew, venit de la Lyon la schimb cu cehul Milan Baros. Echipa antrenată de Martin O Neil l-a achiziţionat şi pe tânărul de 21 de ani, Ashley Young, jucător despre care se spune că este mai talentat decât Cristiano Ronaldo.

Aston Villa a făcut un schimb de lux cu francezii de la Lyon: l-a dat pe cehul Milan Baros la schimb cu John Carew, fotbalist care a marcat 14 goluri în cele 57 de meciuri jucate pentru naţionala Norvegiei.

„Am avut norocul să joc în campionate puternice din Europa, dar nu atât de puternice precum Premier League. Sunt foarte fericit că mă aflu aici”, a declarat Carew.

Echipa care l-a dorit şi pe stelistul Dică a mai făcut o afacere de senzaţie: l-a cumpărat cu o sumă-record, 16 milioane de euro, pe internaţionalul englez de tineret, Ashley Young.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: