Astazi are loc tragerea la sorti a sferturilor Cupei Romaniei Timisoreana

Astazi de la ora 16.15, va avea loc la Casa Fotbalului tragerea la sorţi a jocurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României-Timişoreana.

Echipele participante vor fii repartizate in doua urne: 

URNA A: Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti şi FC Naţional

URNA B: Politehnica Timişoara, Oţelul Galaţi, Politehnica Iaşi, FC Arges Piteşti şi Pandurii Târgu Jiu

Se vor împerechea echipe din urna A cu echipe din urna B (3 jocuri). După extragerea pentru fiecare joc, bilele conţinând numele echipelor vor fi introduse într-o altă urnă, prima echipă extrasă din aceasta urmând să fie organizatoarea meciului. Cele două echipe rămase în urna B se vor împerechea între ele, prima echipă extrasă fiind organizatoarea.

Jocurile sunt programate să aibă loc în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe teren neutru, în zilele de 27 şi 28 februarie a.c., cu începere de la ora 14.00 (cu excepţia jocurilor televizate). Programul acestor întâlniri (data, ora, localitatea şi stadionul) se va stabili de Comitetul de Urgenţă al FRF în funcţie de calendarul competiţional al Ligii 1 şi se va comunica la data de 31.01.2007. 

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...