Poezie și fotbal. Asociere între Mircea Dinescu și Football Museum Bucharest

Football Museum Bucharest, primul muzeu din România dedicat fotbalului, și Mircea Dinescu, deținătorul mai multor restaurante unice în România, anunță semnarea unui parteneriat pentru managementul bistro-ului și cafenelei Football Museum Bucharest. Noul parteneriat va aduce clienților bistro-ului o ofertă gastronomică atipică, bazată pe conceptul „farm-to-table.

Le zic de pe acum bun-venit noilor vecini de la Football Museum Bucharest și sunt sigur că vom face echipă bună. Mâncarea bună și poveștile frumoase ale fotbalului au mers mână-n mână de la bun început, deci vă așteptăm la muzeu începând cu această vară pentru a vă trata papilele cu o experiență unică., a declarat Mircea Dinescu, Fondator Lacrimi și Sfinți și Port Cultural Cetate.

Noul proiect se adaugă la portofoliul de concepte unice HoReCa al echipei coordonate de Mircea Dinescu, ce include restaurantul Lacrimi și Sfinți, unul dintre punctele de atracție ale Centrului Vechi din București, și Portul Cultural Cetate (județul Dolj), vechiul port agricol de la malul Dunării readus la viață de poet și echipa sa.

Ne dorim colaborarea cu alți antreprenori și instituții locale care vor să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunității. Vrem să oferim vizitatorilor români și străini experiențe diferite, dar și savuroase. De aceea, suntem încântați să avem alături de noi, încă de la începutul proiectului, un partener care ne împărtășește nu doar pasiunea pentru gastronomie autohtonă de calitate, ci și pentru fotbal. Lacrimi și Sfinți, precum și Portul Cultural Cetate sunt povești de succes ale categoriei HoReCa din România, și ne bucură să avem alături de noi pe domnul Mircea Dinescu, dar și echipa dumnealui de management.”, a declarat Tiziana Gagiu, Head of Partnerships & Communication Football Museum Bucharest.

Cu o suprafață de 1.500 mp desfășurați pe opt niveluri, Football Museum Bucharest va include spații expoziționale, spațiu dedicat evenimentelor private, bistro, cafenea și fan shop aflate permanent la dispoziția vizitatorilor, precum și a celor care caută modalități diferite de petrecere a timpului liber în Centrul Vechi al Capitalei.

Informații suplimentare despre proiect și evoluția acestuia sunt disponibile pe www.footballmuseum.ro și pe pagina de Facebook Football Museum Bucharest.

Stiri recente

Pele, mesaj pentru Kylian Mbappe! De ce i-a mulțumit legendarul fotbalist starului Cupei Mondiale 2022

Pele, internat în spital de săptămâna trecută, i-a mulţumit lui Kylian Mbappe pentru sprijinul său şi l-a felicitat pentru...